Macis formabedobó – BabyBoomi

A BabyBoomi Djeco Macis formabedobó egy fa alapú, macis tükörrel ellátott formarendező játék. A meglepetést jelenti, hogy mindent tükröződve látsz a tükörben! A gyerekek az 1 beépített tükröződő felülettel rendelkező kuka megfelelő lyukain keresztül csúsztathatják be a 3 geometriai formát, hogy létrejöjjön a maci arca. Ezután húzni kell a nyelvet, és a formák eltűnnek.

A Macis formabedobó garantált szórakozást nyújt a gyerekeknek, miközben fejleszti a finommotoros képességeiket és a logikai gondolkodásukat.

100% FSC® minősített fa anyagból készült.

Ajánlott korosztály18 hónapos kortól

8 290 Ft

Availability: 1 készleten

Megosztás

A BabyBoomi Djeco Macis formabedobó egy fa alapú, macis tükörrel ellátott formarendező játék. A meglepetést jelenti, hogy mindent tükröződve látsz a tükörben! A gyerekek az 1 beépített tükröződő felülettel rendelkező kuka megfelelő lyukain keresztül csúsztathatják be a 3 geometriai formát, hogy létrejöjjön a maci arca. Ezután húzni kell a nyelvet, és a formák eltűnnek. A Macis formabedobó garantált szórakozást nyújt a gyerekeknek, miközben fejleszti a finommotoros képességeiket és a logikai gondolkodásukat.

100% FSC® minősített fa anyagból készült.

Ajánlott korosztály18 hónapos kortól
Méretek 12 × 6,5 × 12 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Macis formabedobó – BabyBoomi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
>
Scroll to Top
Scroll to Top