Ocamora „Azul Encajable de 9 arcos” 9 db-os kék szivárvány építő

9 részes kreatív játék, amit egymásra és egymásba is lehet építeni. Az Ocamora szivárványok igazán kreatív nyílt végű játékok. A gyermek fantáziájára van bízva, mit épít belőle.

Sokoldalú, ideális gyerekjáték. Épülhet belőle kerítés, alagút, híd, babaház, barlang, bármit amit a kisgyermek kitalál.

Kézzel készített játék.

Méretei: 32 cm hosszú, 16,5 cm magas és 6,5 cm széles

1 éves kortól ajánlott.

29 000 Ft

Availability: 1 készleten

Megosztás

9 részes kreatív játék, amit egymásra és egymásba is lehet építeni. Az Ocamora szivárványok igazán kreatív nyílt végű játékok. A kicsi fantáziájára van bízva, mit épít belőle.

Sokoldalú, ideális gyerekjáték. Épülhet belőle kerítés, alagút, híd, babaház, bármit amit a kicsi kitalál.

Kézzel készített játék.

Méretei: 32 cm hosszú, 16,5 cm magas és 6,5 cm széles

1 éves kortól ajánlott.

 

Az Ocamora termékekhez FSC és PEFC tanúsítvánnyal rendelkező fát használnak, elsősorban Spanyolországból vagy ha ott nem tudják beszerezni akkor Európából.

Az FSC (Forest Stewardship Council) azt jelenti, hogy a fa környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodásból származik. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

A PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification schemes) szabványok követelményeinek teljesítése alapján megszerzett tanúsítvány, az erdőtől a fa-alapú termékeken át a fogyasztóig biztosítja a visszakereshetőséget igy kizárja a nem legális forrásból származó anyagok felhasználását.

A termékeken 100%-ban természetes, nem toxikus, vízbázisú festékeket és olajos felületkezelőket használnak. Minden termékük CE-jelöléssel rendelkezik, és az Európai Unió vonatkozó játékbiztonsági előírásainak megfelelően készülnek.

Ahogy minden fából készült játéknál, itt is kiemeljük, hogy a fának erezete és csomói vannak, minden darab más és más és ettől válik különlegessé. Ez nem hiba, hanem természetes eredetük bizonyítéka.

Méretek 35 × 17,5 × 7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ocamora „Azul Encajable de 9 arcos” 9 db-os kék szivárvány építő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top